Accident pe DN 72, pe raza comunei Dărmănești, din Dâmbovița. O coliziune între un autoturism și un atelaj hipo, deși nu a avut consecințe dramatice a blocat circulația pe drumul național.

Update 12.00: Circulația rutieră a fost reluată, mai întâi pe un singur sens iar mai apoi pe ambele sensuri, pe DN 72, în zona accidentului

Știre inițială(ora 11.00)

Conform IPJ Dâmbovița, accidentul s-a produs din cauza șoferului autoturismului ce nu a fost atent la drum, având „alte preocupări, la volan”, în momentul producerii impactului. Un bărbat, pasager în atelajul hipo, a fost rănit ușor în urma impactului.

Chiar dacă incidentul nu a avut consecințe tragice, așa cum se putea întâmpla, date fiind circumstanțele producerii acestuia, traficul a fost blocat pe DN 72, în dreptul localității Dărmănești mai multe zeci de minute, coloanele de mașini formânduse pe mai mulți km, pe ambele sensuri de circulație,în zonă.

Articolul precedentEmoții mari în PSD Dâmbovița. Dragnea a anunțat CEx-ul. Soarta a doi lideri din Dâmbovița este în joc
Articolul următorDin nou hattrick Neguț. Balotești-Chindia Tgv. 1- 4 (1-2).Liderul își păstrează locul