DJ 714, din Dâmbovița, este, din nou, sub asaltul capriciilor vremii. Județul Dâmbovița, în special zona de nord, ce cuprinde și DJ 714, se află sub atenționarea codului galben de viscol.

DJ 714 a fost, la sfârșitul săptămânii trecute, piesa cea mai importantă într-o adevărată telenovelă montană, în care turiștii din zona stațiunii turistice de interes național, Padina-Peștera, au fost blocați practic în munte. Până când forțe importante, din partea ISU Dâmbovița, Jandarmeriei Dâmbovița, IPJ Dâmbovița, Salvamont Dâmbovița, SC LDP (societatea ce asigură deszăpezirea drumului) au reușit să redea traseul circulației auto (parțial), turiștii au fost blocați în zona montană.

În noaptea de 30-31 ianuarie, viscolul și căderile importante de zăpadă au făcut ca traseul DJ 714 să se afle, din nou, sub asaltul intemperiilor și să ajungă, practic, aproape de a fi închis (amănunte starea vremii aiciwww.realitatededambovita.net).În momentul de față, drumul este circulabil, dar imaginile surprinse, în această dimineață, de jandarmi, ce patrulau în zonă (sursa fotowww.partenertv.ro), nu sunt încurajatoare.

Articolul precedentTânără de 24 de ani, dispărută fără urmă,de trei luni. Poliția solicită ajutorul celor ce au informații
Articolul următorAccident la Cota 1000. Un bărbat a căzut de la înălțime