Doi dâmbovițeni au fost reținuți de polițiști, în cazul ce a făcut vâlvă, în special în mediul virtual, al TIR-ului încărcat cu televizoare ce a fost declarat dispărut. Conform realitateadearges.net, cei doi sunt soț și soție și sunt din comuna dâmbovițeană Crângurile.

Fotografie Tir dat dispărut

Cazul a ajuns deja celebru în mediul virtual, după ce patronul mărfii (televizoarele) a făcut public că oferă o recompensă pentru cel care oferă informații despre marfa dispărută. Rapid mesajul a fost distribuit în mai multe grupuri de pe rețelele de socializare (detalii aici www.realitateadedambovita.net)

Conform celor de la realitateadearges.net, ce citează surse judiciare,„Patronul firmei care ar fi trebuit să efectueze transportul, le-a spus anchetatorilor că şoferul său a fugit cu marfa şi nu mai dă de el.  Oamenii legii au dus la audieri o femeie şi un bărbat, patronii societăţii din Crângurile, Dâmboviţa. Cei doi sunt soţ şi soţie şi au avut declaraţii contradictorii. Pe numele lor au fost emise ordonanţe de reţinere sub acuzaţia de înşelăciune. Firma suspecţilor este înfiinţată din acest an.”

Articolul precedentA murit Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact
Articolul următorÎn stare gravă la spital, după ce a lovit o bovină, cu mașina