Liga profesionistă de fotbal a dat publicității statistica în ceea ce privește evoluțiile celor 370 de fotbaliști din prima ligă, în turul de campionat. În total sunt doar cinci „integraliști”, adică jucători ce au evoluat în toate cele 13 meciuri din prima parte a campionatului. De la Chindia Târgoviște sunt doi jucători, portarul Marian Aioani și fundașul Marius Martac.

În total, în turul sezonului regulat au evoluat 370 de fotbalişti, cei mai mulţi fiind utilizaţi de FCSB – 34, CFR Cluj – 32 şi Universitatea Craiova – 30, în timp ce Gaz Metan a folosit cei mai puţini, doar 21 de jucători.

Și Chindia Târgoviște se poziționează, în aceast clasament, la mijlocul ierarhiei, antrenorul Viorel Moldovan încercând destul de puțini fotbaliști, mai bine zis tot lotul avut la dispoziție.

La capitolul integraliști Chindia stă cel mai bine, dintre echipele din liga I, cu doi jucători ce au bifat prezențe în toate cele 13 partide din turul de campionat. Cei cinci „integraliști” sunt:

FotoMarian Aioani (sursa foto-AFC Chindia)

Mirko Pigliacelli (Universitatea Craiova, FOTO) – niciun cartonaș galben
Răzvan Tincu (Sepsi OSK) – două cartonașe galbene
Mihai Aioani  (Chindia) – trei cartonașe galbene
Marius Martac (Chindia) – trei cartonașe galbene
Răzvan Pleşca (Gaz Metan) – un cartonaș galben

Sursa- (LPF.ro)

FotoMarius Martac (nr.2)

Sursa fotoAFC Chindia

Mihai Aioani (portar) și Marius Martac (fundaș dreapta) au primit și aprecierile specialiștilor, pentru evoluțiile lor din campionat. Tânărul Aioani (19 ani) fiind convocat și la lotul U21, de selecționerul Mirel Rădoi.

Articolul precedentSilvicultorii ies în stradă: „Așa nu se mai poate!!!”
Articolul următorAtenție, vine iarna! Informare meteorologică. Temperaturile scad spectaculos