Acțiune de suflet, impresionantă, a celor de la ISU Dâmbovița. Pompierii s-au mobilizat și, de „Ziua Voluntariatului”, au ajutat o familie nevoiașă din comuna dâmbovițeană Vulcana Băi.

 Chiar de „Ziua Voluntariatului” (05 decembrie),în urma inițiativei unui voluntar ISU care activează și ca polițist local la Vulcana Băi, pompierii de pe o tură de serviciu de la Detaşamentul Târgovişte s-au mobilizat pentru a ajuta o familie nevoiaşă din comuna Vulcana Băi.

Imagine

Imagine

Salvatorii târgovișteni nu sunt la prima acțiune umanitară. De această dată, acțiunea pompierilor a vizat doi frați, o fată de 8 ani și un băiat de 10 ani care au fost părăsiți de părinți și care sunt crescuți de bunica lor, în vârstă de 70 ani.

Imagine
În această după-amiază, trei dintre aceşti inimoşi salvatori, alături de voluntarul ISU, s-au deplasat la domiciul celor doi copii din comuna Vulcana Băi, pentru a oferi alimente, dulciuri și obiecte de îmbrăcăminte acestei familii cu o situaţie materială precară.
Astfel de acțiuni umanitare vor continua.

„Știm că nu putem face minuni, dar putem întinde o mână de ajutor celor care au într-adevăr nevoie de ea., au scris, pe pagina de facebook a instituției, cei de la ISU Dâmbovița.