Doi târgovișteni, Horia Păun, președinte al FR Baschet, și Cătălin Tănase, antrenor CSM Târgoviște, au fost desemnați să reprezinte România, în diferite foruri, la cea mai recentă ședință a Consiliului Director al Federației Române de baschet.

Foto 1– Horia Păun

Sursa foto- www.totalbaschet.ro

Foto 2– Cătălin Tănase

Sursa foto– www.csmtargoviste.ro

În cadrul ședinței Consiliului Director din data de 25.03.2019, a FRB, au fost aprobate mai multe decizii, în ceea ce privește baschetul românesc și reprezentarea acestuia. O parte dintre aceste decizii au în prim-plan și doi târgovișteni, Horia Păun(foto 1) și Cătălin Tănase(foto 2).

Conform FRB:

In cadrul sedintei Consiliului Director din data de 25.03.2019 au fost aprobate si consemnate in procesul verbal urmatoarele decizii:

1. Se aproba cu unanimitate de voturi materialele care vor fi prezentate spre aprobare in Adunarea Generala Ordinara a FR Baschet 2019, din data de 16 aprilie 2019.
 
2. Secretarul general al FRB, dl. Dan Berceanu, prezinta lista cluburilor care sunt propuse pentru dezafiliere in AG 2019. Lista cu propuneri pentru dezafiliere se aproba cu unanimitate de voturi. Totodata, se prezinta lista structurilor sportive afiliate provizoriu, care sunt propuse pentru afilierea definitiva in AG 2019. Se supune la vot si se aproba cu unanimitate de voturi.

3. Antrenorul federal al FRB, dl. Claudiu Fometescu, prezinta propunerile pentru antrenorii principali ai loturilor nationale de juniori ale Romaniei:
– feminin: Madalin Piperea (U16); Nedeljko Lazic (U18); Catalin Tanase (U20);                            
 – masculin: Branko Ciuc (U16); Hristu Sapera (U18); Milan Sokic/Razvan Cenean/Dan Fleseriu (U20);
Se supun la vot si se aproba cu unanimitate de voturi antrenorii principali pentru cele 3 loturi feminine si masculin U16 si U18. Pentru lotul national U20 masculin s-a votat astfel (Sokic – 2 voturi; Cenean – 3 voturi; Fleseriu – 4 voturi; 1 abtinere).

4. Presedintele FRB prezinta spre aprobare propunerile de candidaturi pentru Adunarea Generala de Alegeri de la FIBA Europe, din 26 mai 2019:
– membru in Central Board – d-na. Carmen Tocala, presedintele de onoare al FRB;
– membru in Comisia Feminina – d-na. Alina Moanta, vicepresedinte FRB;
membru in Comisia de Competitii – dl. Horia Paun, presedinte FRB;
– membru in Comisia Tehnica – dl. Adrian Voinescu, director Evenimente si International FRB;
–  membru in Comisia de Tineret – dl. Zare Markovski, consilier FRB;
Se aproba cu unanimitate de voturi.”

Se precizează într-un comunicat al Federației Române de baschet.

Articolul precedentConferințe în scopul cunoașterii mai bune a credinței creștin-ortodoxe, la Biblioteca Județeană
Articolul următorFonduri europene, de aproape 26 milioane de lei, investite în infrastructura educațională din Târgoviște