Doi tineri de doar 20 de ani au fost reținuți de polițistii dămbovițeni și vor fi prezentați instanței  de judecată pentru stabilirea de măsuri. Cei doi au intrat, prin violență,în casa unui bărbat de 45 de ani din Vulcana Pandele. Totul s-a întâmplat  în data de 29 ianuarie.

Imagine cu un caracter ilustrativ

La data de 29 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției nr. 11 Poliție Rurală Pucioasa au reținut pentru o perioadă de 24 de ore doi tineri, de 20 de ani, din Vulcana-Pandele, bănuiți de comiterea infracțiunilor de distrugere, amenințare și violare de domiciliu.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, ieri, 29 ianuarie, bănuiții, pe fondul unui conflict și al consumului de alcool, ar fi distrus ușa de acces și ar fi pătruns fără drept în locuința unui bărbat de 45 de ani.  

Totodată, aceștia ar fi amenințat persoana vătămată cu acte de violență.

Pe parcursul acestei zile, 30 ianuarie 2020, cei în cauză vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Articolul precedentAți văzut-o? Minoră de 17 ani, din Românești, dată dispărută de familie
Articolul următorO persoană a fost rănită după ce a intrat cu autoturismul într-o autospecială de Poliție, pe DN 71, la Doicești