Un accident în care a fost implicată si o autospecială de poliție a avut loc cu puțină vreme în urmă pe DN 71, la Doicești în Dâmbovița. Un șofer ce nu s-a asigurat a intrat, se pare, cu autoturismul,într-o mașină de poliție. Șoferul autoturismului a fost transportat de urgență la spital.

Imagine

Accidentul a avut loc în jurul orei 14.00 în apropierea trecerii la nivel cu calea ferată de la Doicești (județul Dâmbovița), pe DN 71.

Imagine

Conform celor de la IPJ Dâmbovița.

Coliziunea dintre cele două autovehicule, un autoturism și o autospecială de poliție, a avut loc pe raza localității Doicești O persoană a fost rănită (conducatorul autoturismului) și transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din primele cercetări rse pare că un șofer nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers și ar fi intrat în coliziune cu o autospecială de poliție care circula regulamentar.

În autospecială se afla o escortă a polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Pucioasa. Se efectuează cercetarea la fața locului, urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările evenimentului rutier.

Articolul precedentDoi tineri din Vulcana Pandele au fost reținuți pentru distrugere, amenințare și violare de domiciliu
Articolul următorDescinderi ale celor de la Serviciul Acțiuni Speciale Dâmbovița, în mai multe localități din județ, la persoane bănuite de furt