Este zi de doliu la ISU Dâmbovița. Pompierii dâmbovițeni au anunțat cu tristețe cu un coleg al lor, pompier-salvator, după cum spun aceștia, a încetat din viață, la doar 40 de ani.

Anunțul a fost făcut în urmă cu puțină vreme de cei de la ISU Dâmbovița, pe pagina oficială de facebook a instituției. Ion A.Ionel s-a stins la doar 40 de ani, au anunțat cu tristețe cei de la ISU DB.

Imagine

Postare facebook, ISU DB

„Un pompier-salvator a plecat printre îngeri

În această dimineață, un eveniment tragic a umplut de durere sufletele pompierilor dâmbovițeni, care au pierdut un camarad de nadejde, om deosebit și un profesionist desăvârșit.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Basarab I” al Județului Dâmbovița anunță, cu regret și adâncă durere, încetarea din viață, în data de 20 noiembrie 2019, a plutonierului major ION A. Ionel, subofițer operativ principal în cadrul Detașamentului de pompieri Pucioasa.
Plecat mult prea deveme din această lume, la numai 40 de ani, a lăsat în urmă o soție îndurerată și doi copii minunați (o fetiță de 8 ani și un băiețel de 12 ani) care se vor mândri cu cel care a fost tatăl lor, un pompier, un salvator de vieți.
În Ministerul Afacerilor Interne a fost încadrat la data de 01 august 2001, desfășurându-și activitatea, până în anul 2011, în cadrul structurii de monitorizare situații de urgență și dispecerat, iar din 2011 și până în prezent, în cadrul Detaşamentului de Pompieri Pucioasa, participând la numeroase intervenţii, aflându-se permanent la datorie.
În viața sa trăită activ și modest, va rămâne permanent un model de conduită pentru cei care l-au cunoscut. Ne vom împăca cu gândul ca Dumnezeu a vrut să aibă lângă EL, în ceruri, un suflet de pompier bun şi credincios.
La trecerea în neființă, cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Basarab I” Dâmbovița sunt alături de familia îndurerată, aducând un ultim omagiu celui care le-a fost timp de 18 ani un bun coleg şi prieten – plutonier major ION A. Ionel.
Rămas bun, drag camarad, și fie ca Bunul Dumnezeu să te așeze între Drepții Săi și să îți dea odihnă veșnică!”

 

Au scris cei de la ISU Dâmbovița, pe pagina de facebook. Nu au fost făcute precizări cu privire la motivul decesului prematur al colegului celor de la ISU Dâmbovița.

Articolul precedentANSVSA. Situația la zi în a Pestei Porcine Africane. Câte focare sunt în Dâmbovița
Articolul următorAccident stupid. O mașină a ajuns direct în șanț, după ce șoferul s-a făcut că nu vede semnalul polițiștilor