Lipsa de echipamente de protecție, împotriva coronaviruslui, continuă sa fie un subiect de actualitate. Jadarmeria Dâmbovița a mulțumit public unui întreprinzator privat, ce a donat viziere de protecție către instituție. Jandarmii spun ca echipamentele sunt esențiale pentru protecția jandarmilor ce, prin natura meseriei, trebuie să interacționeze cu publicul și, ca atare, sunt expuși riscului de a fi infectați cu coronavirus, mai mult decât alte persoane.

Cei de la Jandameria Dâmbovița au anunțat pe contul de facebook al instituției, ca au primit o donație, mulțimind în același timp omului de afaceri din Găești , al cărui nume nu a fost menționat, pentru acest gest.

„Un întreprinzător privat din Găești a oferit instituției noastre 30 de viziere, care vor fi folosite pentru asigurarea protecției jandarmilor angrenați în misiunile desfășurate în spatiul public, în contextul existenței virusului SARS Cov 2.
Inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, col. Matei Viorel mulțumește pentru sprijinul acordat și consideră că asemenea gesturi pot sensibiliza și alți întreprinzători pentru a acorda materiale de protecție instituțiilor statului.”

Au scris cei de la Jandarmeria Dâmbovița, pe pagina de facebook a instituției.

Articolul precedentAmendat cu 2000 de lei, după ce a furat un dezinfectant montat pe scara blocului, de autorități, la Titu
Articolul următorPrimarul din Corbii Mari anunță că locuitorii comunei vor primi gratuit măști de protecție, dar și că primăria a ajuns la „fundul sacului”