Donație importantă pentru ISU Dâmbovița, din partea Serviciului de Ajutor Maltez din Mindelheim (germania). 24 de manechine didactice, ce vor fi folosite pentru pregătire si instruire, au intrat în posesia celor de la SMURD Dâmbovița.

În cursul acestei săptămâni, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Basarab I” Dâmbovița a primit din partea Serviciului de Ajutor Maltez din Mindelheim, o donație constând din 24 de manechine didactice (foto), de diverse tipuri, care vor fi utilizate  în activitățile de pregatire  și instruire oentru efectuarea manevrelor de resuscitare.

Imagine

Cei de la ISU Dâmbovița considera ca aceste manechine vor fi de un real folos atât instructorilor cât și cursanților și mulțmesc soților Max și Rodica Rogg din Serviciul de Ajutor Maltez din Mindelheim.

Imagine

Contactul dintre cele doua instituții a fost intermediat de reprezentanta unui cotidian on line din județul Dâmbovița, ce a intuit utilitatea unei astfel de dotari pentru cei de la ISU DB, după cum mai precizeaza cei de la ISU.

Articolul precedentVizită regală în Dâmbovița. Principele Nicolae al României a fost invitat la o școală din Serdanu
Articolul următorCodul galben rămâne valabil, dar crește viteza vântului, în Bucegi.