A fost o zi istorică pentru mulți copii și tineri din Serdanu , o  localitate din comuna dâmbovițeană Lungulețu din Dâmbovița. Asta pentru că au avut ocazia (22 ianuarie 2020) să se întâlnească cu membrii ai familiei regale. Este vorba de principele Nicolae al României și soția acestuia Alina Maria.

 

Reprezentanții familiei regale desfășoară prin Asociația  ”Principele Nicolae al României” , un proiect care își propune să popularizeze în rândul tinerilor Istoria Regalității în România. La invitația  preotului Olteanu (parohia Serdanu, comuna Lungulețu) și a soției acestuia, principele Nicolae a inclus școala gimnaziala de la Serdanu în itinerariul său din cadrul proiectului național de popularizare a regalității. Principele Nicolae le-a prezenatat tinerilor de la școala gimnazială Serdanu mai multe obiecte și materiale ce au aparținut părinților și bunicilor săi.

Imagine

 

În cadrul întâlnirii organizate la Școala din satul Serdanu, comuna Lungulețu, dna Alexandra Brutaru , Președinte al Asociației DAR ASSOCIATION, a adresat Principelui Nicolae și soției sale Alina Maria invitatia de a vizita Memorialul ”Nicolae Grigorescu” ,Pitaru (comuna Potlogi), din județul Dâmbovița.

( sursa foto articol- facebook, Memorialul ”Nicolae Grigorescu”,Pitaru).

Articolul precedentActivitate suspendată și la Tribunalul Dâmbovița. Judecătorii intră doar la cazurile urgente
Articolul următorDonație din Germania pentru ISU Dâmbovița. Vezi ce cadou au primit.