Un accident mai puțin obișnuit s-a produs la Târgoviște. Un utilaj ce execută lucrări în centrul orașului, la un proiect de reabilitare urbană al administrației târgoviștene, s-a răsturnat stârnind mai mult uimire, decât panică, în rândul muncitorilor prezenți pe șantier.

Incidentul s-a produs în după amiaza zilei de 23 septembrie și, după cum se poate vedea în fotografie (primită la redacție, de la cititori), un excavator a căzut în una din multele gropi (șanțuri) ce brăzdează, la acest moment, piața centrală a orașului (Piața Tricolorului).

În zonă a fost demarată de câteva luni o amplă lucrare de reabilitarea urbană, de către administrația locală, un proiect ce va schimba fața zonei, spun autoritățile, dar care, deocamdată cel puțin , a transfomat zona centrală din oraș într-un imens șantier, ce a restricționat mult circulația pedestră în zonă.

Foto– lucrări reabilitare Târgoviște (Piața tricolorului) 31 august 2019

Accidentul nu s-a soldat cu victime, dar a strârnit cel puțin amuzamentul trecătorilor ce au comentat cu ironie noua ispravă a lui Dorel, de această dată unul de Târgoviște.

Proiectul de reabilitare a zonei ar trebui să fie finalizat în primăvara anului 2020.

Articolul precedentProcurorul general declară că nu s-a primit confirmarea sinuciderii cetățeanului olandez, implicat în cazul Gura Șuții
Articolul următorVideo| Viorel Moldovan se gândește la câștigarea Cupei, cu Chindia