Dorin Maican, directorul Serviciului Administrare Patrimoniu Public și Privat din cadrul Primăriei Târgoviște a murit, sâmbătă dimineață.

Maican s-a luptat o lungă perioadă în care s-a luptat cu cancerul. La un moment dat se pare că boala a fost învinsă însă a recidivat.

Pentru că nu era căsătorit, colegii din Primăria Târgoviște se vor ocupa de toate formalitățile de înmormântare.

Mesaje de condoleanțe

„Din păcate, astăzi, prietenul și colegul nostru, domnul Dorin Maican, a părăsit pentru totdeauna această lume. Prieten bun, coleg adevărat, profesionist desăvârșit, domnul Maican a fost un om de o modestie deosebită, pe care pur și simplu nu aveai cum să te superi vreodată, un om pe care cu toții l-am respectat și l-am prețuit. Dumnezeu să îl aibă în pază Să, ne va lipsi enorm tuturor”, a scris pe pagina sa de Facebook primarul Cristian Stan.

„Se spune că Dumnezeu îi ia întâi pe cei buni. Astăzi ne-a părăsit un prieten, un profesionist dar mai ales un OM desăvârșit. Odihnește-te în pace, Dorin Maican”, a scris Gabriel Boriga, fostul primar al orașului.

„Bunul meu prieten și coleg Dorin Maican ( Maik) a plecat la cele veșnice. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, a spus Dănuț Badea, directorul Direcției de Salubritate.

„Acum puțin timp, bunul meu prieten Dorin Maican a urcat la Dumnezeu. Te rog Doamne ai grijă de el”, a scris și Cezar Frățilă.

Articolul precedentRovana Plumb a intrat în pâine: „Tratăm cum mult respect problemele județului Dâmbovița”
Articolul următorZăpadă mare și viscol, în zona montană a județului Dâmbovița