Președintele interimar al PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, a prezidat, vineri, prima ședință a Biroului Politic Județean în această calitate. Ea nu a dorit să răspundă atacurilor transmise de Adrian Țuțuianu, care a spus despre Plumb că este oportunistă și că nu știe ce se întâmplă în județul Dâmbovița.

„Tratăm cum mult respect probemele județului Dâmbovița, tot ceeea ce am promis dâmbovițenilor. De aceea, astăzi, în cadrul Biroului Politic Județean, primul după CEX-ul care a avut loc la București, mesajul unanim al tuturor colegelor și colegilor parlamentari, consilieri județeni care fac parte din BPJ, este acela de unitate. Organizația PSD Dâmbovița merge înainte la fel de puternică, la fel de unită, iar cel de-al doilea mesaj este cel de muncă, prin care să punem în aplicare măsurile cu care am venit în fața românilor, atât aici, în Dâmbovița, cât și la nivel național. Comunitățile locale, prin colegii primari vor răspunde nevoilor cetățenilor, vor găsi soluții”, a declarat Rovana Plumb.

Președintele interimar al PSD Dâmbovița a spus că Guvernul României condus de Viorica Dăncilă sprijină toate comunitățile locale, inclusiv pe cele din Dâmbovița.

„Mă bucur enorm de mult că astăzi, acest sentiment de unitate, demnitate și de lucru în echipă este în continuare temelia forței organizației PSD Dâmbovița și vreau să le mulțumesc fiecăruia pentru modul în care au răspuns convocării BPJ. Ca președinte interimar al PSD Dâmbovița voi răspunde oricăror solicitări din partea colegilor parlamentari, consilieri județeni, locali, primari”, a mai spus Plumb.

Ea nu a dorit să răspundă atacurilor transmise de Adrian Țuțuianu, care a spus despre Plumb că este oportunistă și că nu știe ce se întâmplă în județul Dâmbovița.

„Adrian Țuțuianu a trecut printr-o perioadă foarte grea. Îl înțeleg și de aceea, cu eleganță, vă spun că nu voi răspunde niciunui atac personal. Îi urez multă sănătate.

Articolul precedentCântărețul Daniel Iordăchioaie, dosar penal pentru conducere fără permis
Articolul următorDorin Maican a murit. A fost directorul DAPPP Târgoviște