Doi tineri dâmbovițeni s-au ales cu dosar penal, după ce au fost prinși de polițiști în timp ce participau la curse ilegale de mașini, în plin centrul orașului Târgoviște. Întrecerile aveau loc în parcarea unui supermarket din oraș, ce, pe timpul nopții, de obicei este goală.

Polițiștii dâmbovițeni au primit un apel prin 112, prin care li se semnala faptul că, în parcarea unui supermerket, din orașul Târgoviște, au loc curse ilegale de mașini (în seara zilei de 15 decembrie 2019). Nu este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru. Conform IPJ Dâmbovița:

Imagine

Imagine

Foto- Curse ilegale mașini, parcare supermarket Târgoviște 2011 (sursa foto-postare youtube)

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că, pe raza municipiului Târgoviște, se efectuează întreceri neautorizate.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din cercetări a reieșit că, doi bărbați, de 18 și 28 de ani, ar fi participat la întreceri neautorizate organizate în parcarea unui supermarket din localitate.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiuni de <participarea în calitate de conducător de vehicul la întreceri neautorizate pe drumurile publice>”.

În conformitate cu prevederile Codului Penal, această infracțiune se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

De remarcat este și faptul că respectiva parcare, este locul preferat, din Târgoviște, al celor ce participă la curse ilegale de mașini. Încă din anul 2011 există dovezi că respectiva parcare este „terenul de joacă” al împățimiților de astfel de ac’iuni. Există chiar documente video, postate pe youtube (vezi foto articol) cu respective acțiuni.

Articolul precedentVine vara? Temperaturi și de 20 de grade la Târgoviște
Articolul următorEste doliu la Universitatea „Valahia” din Târgoviște, după ce unul dintre fondatorii instituției a trecut la cele veșnice