Un val de aer cald ce a intrat în România va face ca în această săptămână temperaturile să crească spectaculos, înregistrând valori neobinuit de mari pentru această perioadă a anului. Conform meteorologilor temperaturile maxime vor ajunge și la 20 de grade celsius (cu plus) în Dâmbovița.

Imagine

Târgoviște-16 decembrie 2019

Conform prognozelor meteorologice săptămâna 16-23 decembrie 2019 va fi una caracterizată de : „Valorile termice se vor situa peste cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată la munte.”

În Dâmbovița, la Târgoviște, este posibil să se înregistreze recorduri de temperatură,pentru această perioadă. Conform meteorologilor, temperaturile vor crește în fiecare zi. De la maxime de 11 grade celsius (16 decembrie) până la 19-20 de grade celsius (miercuri 18 decembrie). Temperaturile neobișnuit de ridicate vor fi și în următoarele zile (până vineri 20 decembrie). Vor urma zile pline de soare și fără precipitații, în județul Dâmbovița. Minimele nocturne vor continua să rămână pozitive acestea situându-se în intervalul 2-6 grade celsius.

Articolul precedentAjutor din partea primăriei pentru cei defavorizați, la Găești
Articolul următorDosar penal pentru doi tineri târgovișteni, ce participau la curse ilegale de mașini, în parcarea unui supermarket