Duel al suferinței la Ploiești, între două dintre echipele aflate în subsolul clasamentului ligii I de fotbal. Chindia și Hermannstad s-au întâlnit pe „Ilie Oană” într-o partidă în care gazdele de la Chindia Târgoviște au dominat, pe alocuri chiar autoritar, dar nu au reușit să obțină decât un punct.

Aflate pe locurile 12 și 13 în clasament, înaintea meciului direct, Chindia și Hermanstad s-au întâlnit cu gândul la cele trei puncte, egalul neajutând prea mult niciuna dintre echipe.

Iată echipele trimise în teren de cei doi antrenori:

Chindia: Moldovan – Martac, Leca, Benga, Negrea – Neguț, Novac, Bic, Yameogo – Dumiter, Cherchez
Rezerve: Popescu, Pițian, Dudea, Șerban, Mihai, Burlacu, Ivancic
Antrenor: Viorel Moldovan

HermannstadtFigueiredo – Luchin, Rimane, Stoica, Opruț – Pires, Dâlbea, Offenbacher – Petrescu, Pinto, Buzan
Rezerve: Novo, Tătar, Bușu, Cordea, Dumitriu, Taira, Plazonja
Antrenor: Eugen Neagoe

Prima repriză

Imagine

Meciul, după perioada de tatonare, a început într-o notă de dominare a agzadelor de la Chindia. Încercăririle de a marca, ale jucătorilor lui Moldovan, au fost însă destul de timide (Negrea și Yameogo). Într-o perioadă în care Chindia controla jocul, Yazalde scapă în careul Chindiei și este faultat din lateral de Benga. Arbitrul a dictat fără ezitare penalty, iar lovitura de pedeapsă a fost transformată sigur de Petrișor Petrescu (min. 24). Chindia a încercat să se avânte în atac, după primirea golului, dar acțiunile gazdelor nu au avut claritate, astfel că scorul puazei  a fost de 0-1, în favoarea oaspeților, ce au marcat la singura ocazie avută.

Repriza a doua

Imagine

Chindia a început în forță repriza a doua dar nu a reușit să își creeze ocazii importante de gol. În minutul 76 la o minge centrată în careul oaspeților unul dintre fundașii lui Hermannstad cade pur și simplu peste Neguț, iar arbitrul indică, fără să ezite, penalty. Lovitura de pedeapsă este transfomată exact de Liviu Mihai (min 76) cu un șut direct în vinclu. Chindia a continuat să forțeze. În minutul 89 Martac reușește să trimită puternic de la 30 de m, dar portarul oaspeților salvează in extremis. Ultima ocazie a meciul a aparținut sibienilor ce au ratat prin Yazalde, mingea trimisă cu capul de acesta fiind salvată de pe linia porții de Dinu Moldovan.

Rezultat final : Chindia Târgoviște- Hermannstad 1-1 (0-1)

Dâmbovițenii acumulează 21 de puncte și trec de Clinceni în clasament (locul 11). Oaspeții de la Hermannstad acumulează 20 de puncte și se află, la egalitate de puncte cu Clinceniul, pe locurile 12-13.

Articolul precedentPunct final în cazul fetiței găsite inconștiente, la Gura Șuții. Ordin de protecție pentru părinte
Articolul următorGelu Oltean, fost şef al DGIPI, arestat pentru trafic de droguri, petrecut într-o clinică din Răcari Dâmbovița