Punct final în cazul minorei de 13 ani, găsită la marginea pădurii, în stare inconștientă, după ce afost agresată de tatăl său. Părintele s-a ales cu un ordin de protecție provizoriu.

Minora ce a fost găsită în seara zilei de 14 decembrie la marginea unei păduri din localitatea dâmbovițeană Gura Șuții, în stare inconștientă este în afara oricărui pericol. Fata a mărturisit, se pare, că a fugit de acasă fiincă părintele său a certat-o că nu a avut grijă de un frate mai mic, ulterior fiind găsită de o vecină, la marginea unei păduri, iar mai apoi transportată la spital.( amănunte aici www.realitateadedambovita.net)

Imagine

Foto- Tatăl minorei de 13 ani de la Gura Șuții, găsită inconștientă la marginea pădurii, la 30 de metri de casă.

Părintele fetei s-a ales cu un ordin de protecție provizoriu, emis de polițiști.

Reprezentanții DGASPC Dâmbovița și minora de 13 ani au apreciat că părintele să rămână în familie, astfel că acesta nu a fost decăzut din drepturi.

Totuși, dat fiind ordinul provizoriu de protecție, tatăl minorei nu are voie să se apropie de aceasta, la mai puțin de 50 de m, pentru următoarea perioadă.

Articolul precedentAți văzut-o? Minoră de 15 ani, dispărută de la domiciliu
Articolul următorEgal ce nu mulțumește pe nimeni, între Chindia și FC Hermannstad (1-1), după ce oaspeții au condus la pauză