E oficial. Liviu Dragnea a convocat CEx-ul PSD pentru ziua de luni 05.11.2018. Pe lista de discuții nu se află remanierea Guvernului Dăncilă ci soarta unor importanți lideri ai PSD. Emoțiile sunt mari, în Dâmbovița, unde atât Adrian Țuțuianu, președintele organizației, cât și actualul șef al ASF, Leonardo Badea, se vor afla în analiza partidului și nu cu scopul de a fi „premiați” de partid.

Conform celor de la stiripesurse.ro conținutul mesajului prin care membrii CEx-ului PSD au fost înștiințați este următorul: „CEx luni 5 noiembrie, ora 12,00 la P. Parlamentului, sala grupului PSD „Ovidiu Șincai”, nivel 1M., se spune în anunțul primit de membrii acestui for al PSD.”

Oficial, PSD-ul va analiza  numirile de la CNA și ASF, iar neoficial se va tranșa soarta câtorva lideri, printre care și Adrian Țuțuianu.

În ceea ce îl privește pe Adrian Țuțuianu(foto) luarea în discuție, de către CEx-ul PSD, era așteptată, dat fiind scandalul înregistrarilor de la ședințele PSD Dâmbovița, cu Adrian Țuțuianu în prim plan. Leonardo Badea, șef al ASF , ar putea fi victimă colaterală, a acestui război.

Leonardo Badea (foto), membru cu funcții de conducere în  PSD Dâmbovița, a renunțat la mandatul de deputat (obținut în 2016), pe lista PSD Dâmbovița, pentru funcția de șef al Autorității de Supraveghere Financiară (ASF). Acesta a fost propus chiar de către organizația Dâmbovița, condusă de Adrian Țuțuianu, pentru a ocupa această funcție. Mandatul actualului consiliu  al ASF expiră în data de 05.11.2011. În ceea ce îl privește pe Adrian Țuțuianu, este așteptată, la CEx, inclusiv propunerea de excludere din partid a acestuia.

Articolul precedentJuniorii Chindiei, campioni la „Cupa Centenarului Marii Uniri”
Articolul următorUpdate Foto| Un șofer neatent la drum a lovit un atelaj hipo. Traficul a fost blocat, pe DN 72, la Dărmănești