Universitatea “Valahia” din Târgovişte a organizat miercuri, 6 martie 2019, evenimentul ERASMUS OPEN DOORS. Acțiunea a fost destinată promovării programul Erasmus+ în rândul studenților săi.

Potrivit Universității, aceștia au aflat detalii despre oportunitățile de finanțare și cum pot studia sau derula perioade de practică în alte țări.

„Evenimentul de astăzi este adresat dumneavoastră, studenților, viitorilor studenți aplicanți și sperăm să plecați de aici convinși că merită să deveniți ambasadori ai universității din care proveniți. Universitatea Valahia are acorduri încheiate cu peste 50 de universități prin programul Erasmus, iar pentru anul universitar 2019-2020 vă oferim un număr de 208 burse de studiu în afara țării, pentru toate domeniile de studiu pe cele trei nivele: licență, master, doctorat”, a precizat conf. univ. dr. Cristina Ștefan.

În cadrul întâlnirii și-au spus povestea și două foste studente Erasmus, Mădălina Nichita și Ana Mihai, în calitate de promotori ai rețelei Erasmus Network.

Ambele, studente la SNSPA București, au beneficiat de burse Erasmus, iar în prezent sunt voluntari ESN (Erasmus Student Network). ESN este o organizație internațională studențească, non-profit, care ajută studenții să se familiarizeze cu noua casă oferită de acest program.

Articolul precedentPercheziții la hoții din Valea Mare. Ce au descoperit oamenii legii în locuințele lor
Articolul următorDosarul „Mită la RAR Dâmbovița”. Patru angajați, trimiși în judecată