Fanii echipei de fotbal Chindia Târgoviște au luat „foc”, pe pagina de facebook, a suporterilor echipei antrenate de Viorel Moldovan. Un miting electoral, ce are loc la Târgoviște, la aceiași oră cu meciul de duminică, dintre Chindia Târgoviște și Metaloglobus București, din liga a doua,este motivul. Din cauza mitingului au fost impuse restricții de circulație în oraș, fapt ce va îngreuna accesul la stadion, pentru suporterii ce voiau să vină cu mașina.

foto– pagină facebook, suporteri Chindia Târgoviște

Anunțul, prin care pagina de facebook a suporterilor Chindiei Târgoviște, făcea cunoscut faptul că au fost impuse restricții de circulație la Târgoviște, în ziua de duminică 19 mai 2019, chiar când are loc meciul dintre Chindia și Metaloglobus București, a provocat un val de reacții negative din partea suporterilor.

Foto– Stadion „Eugen Popescu” Târgoviște( interior și exterior) în zi de meci

Sursa foto– facebook, FC Chindia Târgoviște

La mitingul electoral de la Târgoviște, de duminică 19 mai 2019, accesul auto, pe mai multe dintre arterele orașului, va fi interzis vreme de ore bune (amănunte aici, www.realitateadedambovita), făcând practic imposibil accesul cu mașina către stadionul  „Eugen Popescu”,unde, de la ora 12.00, Chindia Târgoviște susține un meci capital pentru promovarea în prima ligă de fotbal.

Fotopagină facebook FC Chindia Târgoviște, reacții suporteri,

după anunț restricționare trafic auto

Pagina de facebook a suporterilor s-a umplut rapid de comentarii și reacții negative la adresa celor care au decis restricționare traficului auto. Cele mai multe dintre reacții nu pot fi reproduse, iar numărul acestora crește de la o oră la alta. Fanii Chindiei anunțaseră deja că vor să vină în număr mare la stadion, pentru a sărbătorii împreună cu favoriții o eventuală promovare în prima ligă de fotbal, de aproape o săptămână. Mitingul electoral a fost anunțat oficial doar de o singură zi.

Articolul precedentAdmitere la Seminarul Teologic Ortodox „Sf. Ioan Gură de Aur”
Articolul următorO săptămână pentru înscrierea la Academia de Poliție