Echipa de volei feminin a clubului CSM Târgoviște a pierdut, fără drept de apel ,partida disputată la Bacău. Meciul a contat pentru etapa a șasea a Diviziei A1, primul eșalon valoric al țării.

Deși partida de la Bacău, dintre Știința și CSM Târgoviște, se anunța a fi un duel echilibrat, între două dintre cele mai bune echipe din competiția internă, acest lucru nu a fost valabil decât un set. Primul, câștigat de gazdele din Moldova cu scorul de 25-23. Dacă și în cel de-al doilea set târgoviștencele au mai pus ceva probleme, se poate spune că la finalul acestei părți a meciului (câștigată tot de Bacău cu 25-20) s-a terminat și meciul, pentru echipa oaspete.

Cu un al treilea set fără istoric (25-14, pentru gazde) Bacăul se impune cu scorul de 3-0, și obținem maximul din confruntarea cu CSM Târgoviște.

După acest duș rece, CSM Târgoviște coboară pe locul patru în competiția internă (10 puncte-șase jocuri),după Alba Blaj (18 p, șase jocuri), CSM București (17 puncte, șase jocuri) și Știința Bacău (12 puncte,șapte jocuri).

Articolul precedentFOTO Mesaj lăsat de Lenuța din Băleni, în Capsula Timpului din Alba Iulia
Articolul următorSute de kilograme de cetină și zeci de metri cubi de lemn, confiscate de Poliție