Un accident în care o femeie a fost rănită ușor a avut loc în după amiaza zilei de 13 februarie, la Pitaru,în județul Dâmbovița. Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului, dar a fost identificat rapid de polițiștii dâmbovițeni.

Fotografie cu un caracter ilustrativ

Conform unei informări a celor de la IPJ Dâmbovița:

La data de 13 februarie a.c., pe raza localității Pitaru, județul Dâmbovița, s-a produs un accident de circulație, soldat cu rănirea ușoară a unei femei, din localitate.

În urma cercetărilor efectuate, politiștii au stabilit faptul că, femeia, în timp ce se deplasa pe bicicletă, ar fi fost acroșată și accidentată de un autoturism condus de un bărbat din localitatea Ghimpați, județul Giurgiu.

De asemenea, șoferul a părăsit locul producerii evenimentului rutier fără încuviințarea polițiștilor, ulterior fiind identificat.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul savărșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, fapte prevăzute de art. 196 alin. 2 si 3 si art. 338 din Codul Penal.

Cercetările continuă, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Articolul precedentMedic ginecolog din Dâmbovița, reținut de ofițerii DGA, după ce a primit șpagă, pentru o cezariană, de la o pacientă
Articolul următorProtocol între CJ Dâmbovița și Universitatea de Arhitectură ”Ion Mincu”, pentru stațiunea Padina-Peștera