Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a dispus reanalizarea stadiilor fizice și valorice ale investiției cu administratorii societăților comerciale cu care s-au încheiat contractele de lucrări la obiectivul „Drum de legătură DJ 720E Gara Târgoviște Sud – Centura Municipiului Târgoviște”.

„… la fosta unitate militară din zona Gării Târgoviște s-a constatat un ritm scăzut al lucrărilor la obiectivul de investiții „Drum de legătură DJ 720E Gara Târgoviște Sud – Centura Municipiului Târgoviște”, din cauza unei mobilizări insuficiente atât din punct de vedere al personalului alocat, cât și al echipamentelor utilizate. În baza acestei analize, urmează a fi făcute toate demersurile legale pentru rezilierea contractelor, întrucât, până în prezent, aceste societăți nu au răspuns la solicitările repetate ale Consiliului Județean Dâmbovița – de respectare a termenilor contractuali”, se arată într-un comunicat al CJ Dâmbovița.

În zonă sunt în lucru un drum care face legătură între Bulevardul Regele Carol I şi strada Petru Cercel, cu ramificaţie către Bulevardul I.C. Brătianu, pe stradă Neagoe Basarab şi cu o nouă arteră de acces în Aleea Trandafirilor dinspre cartierul CFR. Acolo autoritățile vor să contruiască un mall.

Drumu judeţean va avea patru benzi și va fi construit pe o lungime de 1,2 km, acesta urmând să lege Gara Târgovişte de Şoseaua de Centură (în dreptul străzii Petru Cercel). În acest fel, va fi facilitat accesul turiştilor în zona muzeului.

 

Articolul precedentDan Puric, în vizită la Universitatea Valahia, din Târgoviște
Articolul următorO persoană a fost rănită în urma unei coliziuni auto, la Crevedia