Ioana Petrescu, fost ministru de finanțe în cabinetul Ponta, a fost invitata celor de la pro România, filiala Dâmbovița. S-ar putea face calea ferată dintre București și Otopeni  cu banii alocați pentru partidele politice, a spus Ioana Petrescu.

Membru al Pro România, Ioana Petrescu a fost invitata filialei Dâmbovița, a partidului lui Victor Ponta. Chiar dacă, dintr-un avânt poate prea mare, de a preciza toate deficiențele construcției bugetare din 2019, din perspectiva sa, s-a încurcat încă din start la rostirea cuvântului „fantasmagorice”, concluzia a fost aceiași, contrucția bugetară este deficitară, din multe puncte de vedere. Fostul ministru de finanțe a venit și cu o propunere ce vizează banii alocați partidelor politice, în 2019, prin actuala propunere de buget.

„Acest buget este construit pe niște premise total fantamas..fantas,fantamasgorice…Sunt total ireale.Sunt niște cifre puse din burtă.Vorbim de acea presupunere de creștere economică, de 5,5%, asta în condițiile în care Comisia Europeană estimează o creștere de în jur de 3%. Nu putem să credem în astfel de buget, care are venituri supraestimate cu 7,5 miliarde, care are cheltuieli subestimate, de exemplu cheltuielile cu dobânzile, în condițiile în care statul abia reușește să se împrumute zilele acestea. Sunt alocate în jur de 100 de milioane de euro partidelor politice, este o sumă extrem de mare. Ca să înțelegem ce înseamnă 100 de milioane de euro. Am putea construi toată legătura feroviară dintre Gra de nord și Otopeni. Partidul Pro România va depune amendamente ca acești bani să fie alocați în altă parte”

Articolul precedentBărbatul dat dispărut de familie, în data de 4 februarie, găsit de familie într-un spital din București, accidentat de o mașină
Articolul următorEvaziune fiscală cu prejudiciu uriaș, probată de polițiști, la o societate comercială din Potlogi