A fost aglomerație mare în mai multe localități dâmbovițene, cuprilejul zilei de sfântul Dumitru. La Fieni și Vișinești s-au organizat târgurile anuale ale toamnei cu această ocazie. La Fieni, în special, au venit mii de oameni, poate chiar zeci de mii, și nu doar din județul Dâmbovița.

Foto- Amplasament târg Fieni (arhivă)

Ca în fiecare an, pe raza orașului dâmbovițean Fieni, se organizează cel mai mare târg al toamnei, în preajma zilei de „Sfântul Dumitru” (26 octombrie). Și în 2019 aglomerația a fost mare în târgul de la Fieni.

„La Fieni, târgul tradițional de toamnă a fost organizat în zona Podului Costești, într-un perimetru generos, pus la dispoziție de autoritățile locale, unde s-au adunat gospodari, meșteșugari, producători și comercianți, din mai multe județe, care au oferit spre vânzare fructe și legume, brânză de burduf și pastramă, haine groase de iarnă, precum și multe alte produse alimentare și nealimentare.”

După cum se precizează într-o comunicare a celor de la CJ Dâmbovița.

Nu doar la Fieni au venit mii de oameni, ci și în localitatea Vișinești.La Vișinești, târgul de toamnă cu ocazia Sărbătorii Sf. Mare Mucenic Dimitrie a reunit numeroși producători și comercianți, care au expus o mare varietate de produse agroalimentare, dar și nealimentare. Localnicii prezenți la această manifestare s-au putut bucura și de un program cu muzică și dansuri populare românești.

Sursa foto articolCJ Dâmbovița

Articolul precedentPatru persoane au ajuns la spital, după ce căruța, în care se aflau, a fost lovită de o mașină
Articolul următor„Nopți de foc”, în Dâmbovița și Argeș, la „Focul lui Sumedru”