Prima etapă a returului de campionat, din liga secundă de fotbal, a produs, așa cum era de așteptat, modificări în partea superioară a clasamentului. Chindia Târgoviște a revenit pe prima poziție, după un succes cu echipa suporterilor din Timișoara.

Partida dintre Chindia Târgoviște și ASU Poli , de pe stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște, a avut o desfășurare aproape identică cu precedentele trei partide ale echipei conduse de Viorel Moldovan. Chindia venea după trei egaluri consecutive, rezultate ce au făcut ca echipa dâmbovițeană să piardă primul loc în clasament, în favoarea celor de la Sportul Snagov. Dealtfel, după desfășurarea primelor jocuri ale etapei (n.r. vineri și sâmbătă) Chindia a coborât până pe poziția a patra, dar cu un joc mai puțin decât primele trei locuri. În aceste condiții, alt rezultat, în afara victoriei, era sinonim cu îndepărtarea de prima poziție.

Echipele ce au evoluat la Târgoviște, au fost următoarele:

Chindia: Ius. Popescu – Martac, C. Dinu, Dudea, Vătavu (Crinel Stoica 75′) – Acasandrei (Andr. Lungu 55′), Mihaiu, D. Novac (cpt.), Alin Manea (Andr. Şerban 55′) – D. Florea, Cr. Neguţ
Rezerve neutilizate: Aioani – Nisipeanu, R. Simion, Rogoveanu
Antrenor: Viorel Moldovan

ASU Poli: D. Munteanu – Nicolescu, Mera (cpt.), Scutaru, Dr. Cojocaru – Lazea, Vidrăsan (Coadă 56′) – Schieb (Miholca 33′), A. Ignea, Bedea – I. Plămadă (Bozian 80′)
Rezerve neutilizate: Borbei – Poparadu, Jurj, Gaşpar
Antrenor: Cosmin Petruescu

Prima repriză a meciului de la Târgoviște a fost una fără reușite și se părea că istoria se repetă, pentru băieții lui Viorel Moldovan.

Mai mult chiar, după un (0-0) la pauză, la reluare oaspeții au fost cei care au deschis scorul, în minutul 72, prin Ionuț Plămadă.

Gazdele au replicat însă imediat și au reușit egalarea prin Alin Dudea (min. 74), ce a trasnformat o lovitură de pedeapsă, acordată de central după un fault în careul oaspeților, comis asupra lui Neguț.

Pressingul de final al gazdelor, nemulțumite cu un rezultat de egalitate, nu a rămas fără rezultat, astfel că, în minutul 90, Andrei Lungu reușește să reia cu capul în poarta lui Munteanu, stabilind scorul final al partidei.Chindia Târgoviște – ASU Poli 2-1 (0-0). Un rezultat care le-a adus târgoviștenilor aplauze din tribune, la final de partidă, dar care a generat și entuziasm, în vestiarul gazdelor, după meci.(video)

După încheierea partidelor din etapa cu numărul 20, din campionatul ligii secunde de fotbal, Chindia revine pe prima poziție (44 puncte), urmată în clasament de Sportul Snagov (43 puncte), Academica Clinceni și Petrolul Ploiești, cu câte 42 de puncte. În acest an va  mai avea loc o singură etapă, în campionatul diviziei secunde de fotbal.

Articolul precedentA făcut mașina praf. Autoturism s-a răsturnat în șanțul de la marginea drumului
Articolul următorS-a dat alarma la un producător de energie din Titu. Pompierii s-au luptat cu flăcările zeci de minute