DN 71 a fost redat circulației rutiere. Artera a fost blocată, la km 91 (zona Cota 1000), de copacii doborâți de vânt. Segmentul de drum (Târgoviste-Sinaia) se află în zona unde a fost valabil codul roșu de vânt puternic (5-6 februarie).

Artera (DN 71), pe segmentul Târgoviște -Sinaia, a fost afectată de codul roșu de vânt. În special în zona montană, la granița dintre județele Dâmbovița și Prahova, drumul a fost blocat de mai mulți copaci, ce au fost doborâți de vântul foarte puternic, pe carosabil, făcând imposibila circulația autoturismelor în zonă. Drumul, DN 71, a fost blocat în zona km 91, în dimineața zilei de 6 februarie, timp de ore bune. A fost nevoie de forțe de intervenție numeroase pentru a îndepărta copacii căzuți pe carosabil.

Video

După intrevenția celor de la Romsilva, artera a fost deblocată în jurul orei 11.00. În zonă, cei de la Poliția Rutieră Dâmbovița au anunțat ca se menține restricția de circulație pe DJ 713 (segmentul ce pleacă din DN 71, spre Culmea Dichiu) până la îndepărtarea, și de pe acest drum, a copacilor doborâți pe drum, de vântul puternic.

Articolul precedentFOTO| Casă mistuită de flăcări la Dragomirești
Articolul următorChindia Târgoviște a transferat un croat ce a jucat în cupele europene