La Târgoviște, în „Sala Sporturilor” s-a consumat cea de-a cincea ediție a „Centurii Chindiei”, competiție pugilistică rezervată juniorilor și cadeților. Gazdele, CS Târgoviște și CSM Târgoviște, au luat „partea leului” adjudecându-și cele mai multe trofee puse în joc.

Competiția „Centura Chindiei” nu a fost una fără probleme, în special din cauza finanțării, ca de fiecare dată una deficitară când vine vorba de competițiile pugilistice. La capitolul asigurare de masă, transport, cazare, pentru sportivii și antrenorii cluburilor participante, au fost întâmpinate cele mai multe probleme. Chiar dacă participanții nu au fost în număr tot la fel de mare cum anunțaseră inițial competiția s-a bucurat de un real interes, în special în rândul micilor boxeri.

Iată câteva dintre învingătorii meciurilor de la Târgoviște, o competiție în care trofeul a fost decernat după o singură luptă.

Florin Ucmeanu-CSM Ploiești (copii)

Iofciuc Ciprian– Steaua București (copii)

Dragoș Tănase CS Târgoviște

Marin Antonio CS Târgoviște

Marin Gheorghe CS Târgoviște

Grigore Ionuț CS Târgoviște

George Dumitrescu

Manea Marius– CSM Târgoviște

Multiplul campion național Cătălin Cristea (foto), component al lotului de la CSM Târgoviște, (seniori) și-a adjudecat la rândul său trofeul, câștigând confruntarea la care a participat.

La competiția de la Târgoviște au participat sportivi de la Steaua, Dinamo, Metrorex toate din București, CSM Pitești, CSM Ploiești, CS Târgoviște, CSM Târgoviște.

Competiția „Centura Chindiei” a fost organizată de CSM Târgoviște, CS Târgoviște și DJST Dâmbovița, în data de 15 decembrie.

Articolul precedentShopping în mall, de Crăciun – 2019. Cât de real este acest tablou pentru târgovișteni
Articolul următorA condus beat și fără permis. S-a ales cu dosar penal