Primarul Cristian Stan a anunțat faptul că cei responsabili de crostruirea mall-uluid in Târgoviște sunt așteptați să depună actele în vederea eliberării autorzației de construcție, lucru ce s-a întâmplat chiar în timpul conferinței de presă.

„Am avut, la începutul acestei săptămâni, o întâlnire cu cei care vor construi mall-ul, cred că a fost o discuţie lămuritoare pe toate aspectele. Aştept, din zi în zi, să depună cerere pentru eliberarea autorizaţiei de construcţie. A fost prezent d-ul Alin Manole, vicepreşedinte CJD, dar şi responsabilii de la Direcţia de Investiţii. Am avut o discuţie fructuoasă, spun eu, şi cred că în luna decembrie 2019, în municipiul Târgovişte, vom avea un complex comercial extraordinar de util şi de frumos”, a spus edilul.

De asemenea, în momentul de față este în lucru drumul pe patru benzi care va face legătura între Bulevardul Regele Carol şi strada Petru Cercel.

„Se mai discută în momentul de faţă de termenul exact în care va fi finalizat drumul de acolo, care face legătura între B-ul Regele Carol şi strada Petru Cercel. Lucrarea de canalizare este finalizată şi se va face recepţia săptămâna viitoare. Eu cred că cei de la mall se vor apuca de lucru, poate chiar anul acesta, dacă vremea va permite. Este una dintre cele mai mari investiţii private făcute în municipiul Târgovişte şi este chiar utilă, în condiţiile în care cu toţii mergem la Ploieşti”, a declarat Stan.

Viitorul mall de la Târgovişte va cuprinde o reţea de 80 de magazine în care vor lucra peste 1.100 de oameni

Constructia va avea o suprafaţă desfăşurată de aproximativ 70.000 de metri pătraţi.

Comisia de evaluare a declarat câştigătoare oferta P.K. GRIZZLY S.R.L. Societatea câştigătoare este membră a grupului de firme Prime Kapital, cu experienţă în domeniul dezvoltării acestui timp de investiţii ( 50 centre comerciale), având şi 5 proiecte internaţionale (2 în Bulgaria, 2 în Slovenia, 1 în Polonia).

Bugetul estimat pentru realizarea investiţiei este de 227 milioane lei (fără TVA).

Articolul precedentImagini dure cu porcii sacrificați înainte de Crăciun, în Fierbinți
Articolul următorFoto| „Centura Chindiei” la box. Gazdele au luat partea leului