Un incident spectaculos, ce, din fericire, s-a soldat fără victime a avut loc pe un șantier târgoviștean. O mașină dotată cu macara, ce opera pe șantierul de la noul mall, s-a răsturnat , cel mai probabil din cauza unui tub de beton prea greu. Deși operațiunea de repunere în funcțiune a agregatului nu a fost extrem de complicată, muncitorii din șantier au uitat cu totul de măsurile de distanțare și precauție impuse pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

Incidentul a avut loc la orele amiezii (24 aprilie) la Târgoviște, în apropierea șoselei de centură, pe șantierul unde se ridică mall-ul de la Târgoviște. O mașină dotată cu macara s-a răsturnat, pe spate, cel mai probabil din cauza unei greutăți prea mari pe care o manevra, la un moment dat.

Incidentul a fost unul fără urmari grave, având în vedere că șoferul agregatului se pare că nu a suferit vătămări grave, ca dealfel nici ansamblul auto. Totuși, a fost suficient de spectaculos pentru a strânge laolaltă mulți dintre muncitorii ce lucrează pe șantierul în cauză. Aceștia au stat minute bune împreuna, aproape lipiți unul de altul, fără măsuri de protecție (măsti, mănuși) practic ignorând măsurile de delimitare socială impuse pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Mașina a fost repusă în funcțiune la scurt timp după ce a avut loc incidentul.

Articolul precedent321 de cazuri noi de coronavirus (total 10417) la nivel național.Trei cazuri noi în Dâmbovița
Articolul următorTrei cazuri noi de coronavirus la Răcari. Totalul din localitate a ajuns la 59 de cazuri