A fost inspecție ministerială, de la Ministerul Agriculturii, în cea mai aglomerată piață agroalimentară din Târgoviște. Dâmbovițeanul Gheorghe Ștefan, secretar de stat la MADR, spune că a venit să verifice dacă respectarea măsurilor de protecție împotriva coronavirusului, stabilite pentru comercianții din piețele agroalimentare, sunt respectate.

Inspecția ministerială a avut loc în data de 9 mai. Alături de Gheorghe Ștefan, secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltării Rurale s-au aflat reprezentanți ai Prefecturii Dâmbovița și ai direcțiilor deconcentrate, din Dâmbovița, ce țin de MADR.

Imagine

Inspecția secretarului de stat, după cum declară chiar Gheorghe Ștefan, a fost una cu rezultate mulțumitoare acesta felicitând comercianții ce respectă regulile impuse prin ordonanțele militare.

„Întoarcerea în locurile natale, totdeauna produce emoție si trezește amintiri. Astăzi după o întâlnire la sediul DAJ Dâmbovița cu directorii instituțiilor deconcentrate ale MADR, am vizitat piața centrală din Târgoviște pentru a verifica prevederile ordonanțelor militare referitoare la accesul micilor producători în piața, purtarea măștilor si mănușilor de protectie, dar și respectarea distanțării sociale. Felicitari dragi dâmbovițeni”

Sursa foto articol- facebook , Gheorghe Ștefan

A scris acesta pe pagina de facebook, însoțind declaratia cu mai multe fotografii.

Foto- Piața 1 Mai, Târgoviște (zi obișnuită de…aglomerație)

De remarcat este ca vizita dâmbovițeanului Gheorghe Ștefan (n.m. absolvent al Liceului de Chimie Alimentară de la Nucet, din Dâmbovița) a avut loc într-o zi de sâmbată ( în  Piața „1 Mai” din Târgoviște) la o oră la care, de obicei, piața este pustie pentru că se închide. La momentul vizitei ministeriale dealfel, în piață, nu se mai aflau decât câțiva comercianți sș aproape niciun client. De obicei piața, cea mai mare de acest fel din Târgoviște, este foarte aglomerată, iar purtatul măștilor,mănușilor si celelelate reguli impuse pentru comercializare,în vremuri de epidemie de coronavirus, sunt mai curând facultative, pentru cei ce se află în acest loc. Deopotrivă comercianți si cumparatori.

Articolul precedentAnunț îngrijorător. Încă 80 de muncitori români, infectaţi cu coronavirus, în Germania, la un abator
Articolul următorÎncă șapte cazuri noi de coronavirus, în Dâmbovița. Totalul ajunge la 147. La nivel național „doar” 231 de cazuri noi