Este un adevărat haos la Policlinica Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște, adică exact spitalul ce a preluat majoritatea cazurilor de coronavirus din județul Dâmbovița. Sunt cozi la secția de Policlinică, odată cu redeschiderea spitalelor și pentru pacientii noncovid, iar oamenii se îngrămădesc încă de la primele ore ale dimineții în cozi de zeci de persoane, pentru a ajunge la un consult sau pentru eliberarea de rețete medicale. Nu se mai respectă practic nicio regulă de distanțare socială sau vreo precauție în ceea ce privește posibila infectare cu coronavirus.

Desi programarea în Policlinică se face anterior, cel putin teoretic, tocmai pentru a se respecta măsurile impuse în starea de alertă pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, se pare ca posibilitatea de a circula fără restricții îi determina pe mulți să ignore total aceste reguli. Încă de la primele ore ale dimineții sunt zeci de persoane ce se îmbulzesc pentru a prinde un loc cât mai în față, unii dintre aceștia chiar și fără programare, la consult.

Imagine

În zona este un vacarm de nedescris și nicio regula nu pare a mai fi respectată. Cum patrunderea în incinta spitalului se face doar după ce persoana este invitată înăuntru coada se îngroașă odată cu trecerea timpului, iar nervii  multora cedeaza. Din zonă nu lipsesc nici cerșetorii, iar nervii si îmbulzeala fac parte din peisaj.

Imagine

Sursa foto-facebook/Alexandru Daniel

Într-o postare pe facebook, un târgoviștean a descris atmostfera, amintind că până si necesitațile fiziologice, ale unora din cei care stau cu orele la coadă, sunt satisfăcute în imediata vecinatatea a cozii, chiar lângă ambulanțele parcate în zonă.

Articolul precedentAlertă la Primăria municipiului Moreni, din Dâmbovița, după ce o angajată a fost diagnosticată cu coronavirus
Articolul următorAdrian Țuțuianu (senator PRO România): Actuala conducere a PSD Dâmbovița a negociat cu mine îndepărtarea Rovanei Plumb