Cu ocazia sărbătorii Zilei Armatei (25 octombrie) în acest an au avut două manifestări, și nu una singură cum se obișnuia până acum, la Târgoviște. Cele două locații au fost Unitatea militară de la Teiș (lângă Târgoviște) și Complexul  Național Muzeal „Curtea Domnească” din Târgoviște.

Calup foto 1– Manifestări „Ziua Armatei”- Unitate militară Teiș

Autoritățile dâmbovițene au ales pentru a celebra Ziua Armatei, în 2019, două locații și nu una, mai precis cea tradițională, de la Unitatea Militară de la Teiș, de lângă Târgoviște.

Noutatea a constituit-o decizia de a organiza o a doua manifestare, cea mai amplă, în incinta Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească” din Târgoviște, complex ce include și celebrul Turn al Chindiei.

Calup foto 2- „Ziua Armatei”, Complex Muzeal Curtea Domnească, Târgoviște

„Cei prezenți au avut prilejul de a participa, la Unitatea Militară de la Teiș, la complexul de manifestări dedicat Zilei Armatei, care a cuprins o ceremonie de prezentare a onorului de către garda de onoare, depuneri de coroane și jerbe și defilarea efectivelor militare.  

 La Complexul Național Muzeal Curtea Domnească, a fost organizată o a doua serie de acțiuni, atât cu caracter solemn, cât și artistic.

Acțiunile de la Curtea Domnească au mai inclus: o festivitate de premiere a câștigătorilor concursurilor organizate cu prilejul Zilei Armatei, un moment artistic, susținut de Corul de copii Anastasis, de la Catedrala Eroilor Neamului, și o expoziție de armament și tehnică militară.  „

După cum se precizează înt-un comunicat de presă al CJ Dâmbovița.

Sursa foto articolCJ Dâmbovița

Articolul precedentUn pieton, aflat serios sub influența băuturilor alcoolice, a ajuns la spital, după ce a fost lovit de o mașină
Articolul următorUPDATE Șoferul de pe microbuzul școlar, acuzat de abuz sexual asupra unei nimore. Fata, lăsată într-o baltă de sânge