CSM Târgoviște a trecut fără probleme, pe teren propriu, de u NTT Cluj, în etapa a doua a primei ligi de volei feminin. Echipa lui Dragan Nesic s-a impus cu un sec 3-0 la seturi, după aproximativ o oră de joc.

Diferența de valoare dintre cele două loturi a fost una mult prea mare, iar acest lucru s-a văzut încă din primul set al partidei de la Târgoviște, din Sala Sporturilor, contând pentru etapa a doua a primei ligi de volei feminin.

Târgoviștencele și-au adjudecat, în fața unei asistențe destul de reduse, primul set cu scorul de 25-16. Doar în setul al treilea, după o a doua rundă câștigată tot de târgoviștence, gazdele din această partidă au părut a avea ceva probleme, permițând oaspetelor din Cluj să conducă, chiar la odiferență de 3 puncte (10-7). A fost doar un foc de paie.

Ulterior însă lucrurile s-au reglat iar setul al treilea a fost câștigat tot de gazde, ce au părut că nu au forțat pe final.

Scor final:

CSM Târgoviște- „U” NTT Cluj 3-0 (25/16, 25/13,25/18)

Cea mai prolifică jucătoare de la gazde a fost Yusleini Herrera (14 puncte) secondată indeaproape de Alexandra Trică (13 puncte).

Trupa lui Dragan Nesic este la al doilea succes stagional din tot atâtea etape. În etapa cu numărul trei târgoviștencele vor juca, tot pe teren propriu, împotriva celor de la Rapid București.

Articolul precedentViorel Moldovan îl „ceartă” pe Mirel Rădoi, pentru netitularizarea lui Aioani, în poarta naționalei U21
Articolul următorUn bărbat de 64 de ani găsit spânzurat, de un vecin, la Moreni.