Piața „1 Mai” din Târgoviște, cea mai mare piață agroalimentară din oraș, este închisă publicului pentru două zile. Autoritațile locale au luat această decizie pentru a putea pregăti locul, prin dezinfecție generalizată, pentru „valul” de clienți, ce este așteptat după data de 15 mai, odata cu încetarea stării de urgență.

Piața  agoalimentară „1 Mai” din Târgoviște este cea mai mare de acest tip din muncipiul Târgoviste. Deși pe perioada în care a a fost în vigoare starea de urgență s-au făcut dezinfectări și în incinta acestei piețe, autoritățile au luat măsura închiderii acesteia, pentru două zile, în perioada 11-12 mai.

Imagine

„Primăria Târgoviște anunță că în perioada 11-12 mai, cupola Pieței 1 Mai din Municipiu va fi închisă pentru efectuarea unor lucrări de igienizare, dezinfectare și întreținere, întrucât se așteaptă un aflux mai mare de cumpărători în perioada imediat următoare.

Măsurile menționate au în vedere faptul că, din 15 mai, se lărgește gama produselor care pot fi comercializate într-o piață, gamă care a fost limitată în perioada stării de urgență.”

Este anunțul facut de autoritățile târgovistene legat de Piața „1 Mai”.

Lucrările demarate în data de 11 mai se anunță a fi de amploare. Deocamdată nu a fost anunțată o eventuală prelungire a perioadei de restricționare a accesului, în sectorul de comercializare a legumelor si fructelor, cel care este principalul vizat de acțiunea demarată de Primăria Târgoviște.

Articolul precedentFOTO| VIDEO: Camion în flăcări pe DJ 713, pe drumul spre Peștera
Articolul următorUpdate| Cod galben de furtună (12 mai) și în județul Dâmbovița. Atenționarea vizează aproape toată țara