Este aglomerație și coadă la un celebru fast-food american, ce urmează să se deschidă la Târgoviște. Chiar dacă, KFC drive-thru, urmează să se deschidă oficial abia peste două zile, doar zvonul că locația este în teste, înainte de deschidere, a adus zeci de târgovișteni la coadă, ce au ajuns să se îmbulzească ca să cumpere produsele celebrului restaurant.

Aglomerația s-a produs la orele serii (12 noiembrie 2019) adică în ziua în care propriatarii restaurantului de tip „drive-thru” au decis să testeze capacitatea de funcționare a acestuia. Cel puțin, asta se poate deduce având în vedere că deschiderea oficială era programată în data de 14 noiembrie (oricum cu câteva luni mai devreme decât era stabilit inițial, adică februarie 2020).

Imagine

Testul se pare că i-a pus la grea încercare, pe angajații noului restaurant de tip drive thru, de la Târgoviște, asta pentru că, odată zvonul răspândit, doritorii nu au lipsit, astfel că la orele serii s-au format adevărate cozi, atât în interiorul restaurantului cât și în exteriorul acestuia, în secțiunea de drive-thru.

(video)

Oficial deschiderea restaurantului, ce face parte dintr-un nou complex comercial (de tip strip mall), ce se va deschide la Târgoviște, ar trebui să aibă loc peste două zile, adică în data de 14 noiembrie.

Articolul precedentColiziune între un autoturism și o căruță, pe un drum județean din Dâmbovița
Articolul următorAvertizarea venită astăzi de la meteorologi. Este cod galben de vânt puternic