Cei care nu și-au plănuit încă nunta în cele mai mici detalii, pot participa la un spectaculos târg, unde pot contracta cele mai noi și cele mai bune servicii din domeniu. Evenimentul are loc sâmbătă, 29 iunie, incepand cu ora 10.00, în Parcul Central din Găești.
Specialiștii te așteaptă cu expoziții de aranjamente florale, servicii foto-video, închiriere corturi profesionale, formații de muzică live, candy baruri și torturi, servicii de înfrumusețare, dar și cu noutățile și ultimele trenduri în materie de evenimente: cabine magice, panouri florale și foto corner, expoziții de amenajare a nunții/cununiei civile sau religioase  în aer liber.
„Vino să îi cunoști pe cei care pot face din evenimentul tău o poveste de vis, de care să-ți amintești cu mult drag peste ani. Vei avea parte de experiențe frumoase, demonstrații gratuite și de reduceri mari de prețuri. De asemenea, te vei distra cu siguranță, intrând în atmosfera pe care organizatorii au pregătit-o special pentru tine”, au precizat organizatorii evenimentului.
Articolul precedentÎnfrângere categorică, pentru Chindia Târgoviște, în amicalul cu Viitorul Constanța
Articolul următorRezultate Evaluare Națională 2019 Dâmbovița. Notele, afișate pe EDU.RO