O echipă a organizației de tinet a PNL Târgoviște ( TNL Târgoviște) a marcat într-un mod special „Halloween-ul”. Aceștia au amplasat, în mai multe locuri din Târgoviște, celebrii dovleci, simbol al sărbătorii de Halloween, fiecare purtând câte un mesaj în versuri.

Gestul, celor de la TNL Târgoviște , a fost explicat pe pagina proprie a organizației, de pe o rețea de socializare, cu următoarele cuvinte:

„Protest spontan neautorizat!
Sau
TNL și Revolta dovlecilor de Halloween ???️.

De acest Halloween tinerii din TNL Târgoviște s-au gândit sa alunge spiritele rele din oraș
Iar dovlecii de Halloween ne-au sărit în ajutor!

Bostanii, „decorați” după tiparul consacrat al sărbătorii, au purtat și câteva versuri, în care se explică parțial motivul pentru care au fost amplasați în locurile respective.

Centura ocolitoare a Municipiului Târgoviște (un proiect demarat în 2009 și nefinalizat încă), Cinematograful „Independența” din Târgoviște (promis a fi reabilitat cu fonduri de la CNI, dar încă în paragină), Prefectura Dâmbovița (unde au fost amplasți cei mai mulți bostani) sunt doar câteva dintre locurile unde tinerii liberali au ales să-și exprime protestul inedit, chiar în seara zilei de 31.10.2018. A doua zi (1.11.2018) dovlecii dispăruseră deja din peisajul citadin târgoviștean.

(sursa foto:https://www.facebook.com/tnldb/)

Articolul precedentPercheziții de amploare. Capitala,Dâmbovița și alte trei județe vizate.15 mandate de aducere
Articolul următor„Vindecătorul” Constantin Mudava a murit la 82 de ani. Inclusiv Ceaușescu a apelat la serviciile sale