„Centura Chindiei ” la box este o competiție ce era în pericol de a nu mai avea loc. Problema au fost fondurile necesare organizării unei competiții cu participare numeroasă, de la cele mai importante cluburi din țară. Cu ajutor extern, principalul organizator, CS Târgoviște, a reușit să încropească bugetul și să organizeze evenimentul.

Clubul Sportiv Târgoviște, ca principal organizator (alături de CSM Târgoviște și DJST Dâmbovița) va reuși să acopere cheltuielile financiare pentru masa sportivilor proprii. Asta a spus directorul clubului Alexandru Badea. Restul de cheltuieli fiind asigurate cu fonduri provenite de la alte entități, atât persoane fizice cât și juridice.

                                                           Foto 1

La „Centura Chindiei”, competiție ce va avea loc în data de 15 decembrie, la Sala Sporturilor din Târgoviște, vor participa cadeți și juniori de la Steaua Buc., Dinamo Buc., Metrorex București, CSM Ploiești (tinerii antrenați de Leonard Doroftei) dar și echipe de la cluburile de box din Câmpulung și Pitești. Deasemenea cele două cluburi târgoviștene, CS și CSM Târgoviște, vor participa la această competiție.” ( a spus Gheorghe Stan-foto 1, antrenor lot box CS Târgoviște).

Foto 2

Chiar dacă lotul de la CSM Târgoviște (antrenor Nicu Tamaș-foto 2) nu a fost sigur de participare, până la urmă și tinerii de aici vor participa la competiție, spune Nicu Tamaș, cel care dăduse semne că ar putea să nu se prezinte, cu lotul antrenat de el, la competiție.

” Nu am fost supărat, dar, după cum știți la club eu sunt singurul antrenor. Când plec în deplasare mi-e frică să-i mai las cu altcineva(n.r. pe copii), să nu se întâmple altceva”

Competiția „Centura Chindiei” are loc la Târgoviște, în data de 15 decembrie, începând cu ora 11.00., la Sala Sporturilor. Intrarea este liberă.

Articolul precedentVideo| Fără stadion nou la Târgoviște,în următorii ani, spune primarul orașului
Articolul următorVa sta două luni după gratii, pentru că s-a urcat băut la volan