Dumitru Coarnă a precizat că agentul din Timiş este al patrulea om din Poliţie care-şi pierde viaţa în mandatul lui Carmen Dan la Ministerul Afacerilor Interne (MAI).
Preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC), Dumitru Coarnă, solicită demisia ministrului Carmen Dan după uciderea poliţistului în misiune în Timiş de către un urmărit internaţional pe care îl urmărea, acesta acuzând că Poliţia este subfinanţată.
„Este al patrulea poliţist care-şi pierde viaţa de când e ministru Carmen Dan. Am trecut foarte uşor peste cazul Păun Ion de la Târgovişte. În ianuarie 2019, deci în acest an, criminalistul vine de la faţa locului, după o noapte de cercetare, ajunge la birou pentru că nu i s-a aplicat liberul de drept pentru refacerea capacităţii de muncă, accident vascular cerebral, moare, iar Ministerul de Interne nici măcar nu a avut bunul simţ ca familia să primească acele despăgubiri pe care legea le prevede, e vorba de 20.000 de euro pentru familie, dar asta nu mai contează”, a declarat, luni, Preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC), Dumitru Coarnă, la sediul MAI.
Preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual cere demisia ministrului.
Polițistul avea numai 42 de ani și a fost răpus fulgerător de un accident vascular cerebral. Nenorocirea a avut loc după ce polițistul fusese să facă o cercetare la fața locului, la un accident de circulație.
Când s-a întors la birou, în sediul Poliției Titu, i-a spus unei colege că se simte rău. Aceasta a sunat imediat la 112. O ambulanță l-a dus pe agent de urgență la spital, dar din păcate medicii nu l-au mai putut salva.
Articolul precedentBărbatul acuzat că și-a omorât iubita cu un morcov vrea în libertate. Se consideră nevinovat
Articolul următorDeclarații surprinzătoare, din lumea artistică târgovișteană: „Eu sunt trist că echipa Chindia Târgoviște a promovat, în liga I”