Cetățeanul olandez, acuzat de omorul de la Gura Șuții, din Dâmbovița, n-a avut nicio șansă, în momentul în care s-a sinucis. Conform unor imagini, publicate de presa olandeză, mașina decapotabilă, condusă de acesta, s-a făcut praf în momentul în care a intrat în autocamionul ce circula regulamentar, pe o autostradă din Olanda.

Pe site-ul  de știri olandez omroepbrabant.nl au fost publicate imagini de la accidentul în care  Joop V. de 47 de ani (după cum anunță și presa olandeză) și-a pierdut viața.

Sursa fotowww.omroepbrabant.nl  (via SK-Media)

Jurnaliștii olandezi spun desemenea că nu a avut nicio șansă să scape cu viață, mașină condusă de acesta ( un BMW decapotabil) intrând direct cu viteză în TIR. Dealtfel imaginile de după accident sunt cât se poate de sugestive.

Cetățeanul olandez  Joop V. era principalul suspect în cazul dramei de la Gura Șuții, din Dâmbovița, acesta fiind acuzat de omor, viol și răpire, de către autoritățile române. Dosarul penal și ancheta au fost preluate de către parchetul general din România, în momentul de față fiind investigate mai multe piste, în ceea ce privește activitatea cetățeanului olandez în România, existâns suspiciuni că acesta ar fi acționat pe raza mai multor județe, nu doar în Dâmbovița.

Articolul precedentVideo| Viorel Moldovan se gândește la câștigarea Cupei, cu Chindia
Articolul următorCJ Dâmbovița solicită ajutor pentru copiii din Gura Șuții. „Au nevoie de psihologi și informare”, spun autoritățile județene