Din ce în ce mai mulți dâmbovițeni ajung după gratii, din cauza că au fost prinși conducând fără permis. După ce, în urma cu câteva zile, un bărbat a fost încarcerat, pentru o perioada de aproape 4 ani, acum un alt dâmbovițean este privat de libertate, pentru același timp de faptă, conducere fără permis.

La data de 28 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, emis de Judecătoria Vălenii de Munte, pe numele unui tânăr de 23 de ani.

Cel în cauză a fost condamnat la executarea pedepsei închisorii pentru o perioadă de un an pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Cel în cauză a fost depus în Penitenciarul de Maximă Siguranță Mărgineni.

Imagine

FotoPenitenciar de Maximă Siguranță Margineni, judetul Dâmbovița

Nu mai târziu de data de 25 mai, un bărbat din Văcărești, județul Dâmbovița, fusese încarcerat, pentru o perioadă de aproape patru ani, tot pentru conducere făra permis. În cazul bărbatului de la Vacărești pedeapsa mai mare se justifică prin faptul că barbatul a refuzat, la momentul în care a fost surprins conducând fără permis, recoltarea de probe biologice.

Articolul precedent„Spectacol” gratuit, în centru Târgoviștei. Zeci de tineri s-au strâns să vadă un accident petrecut în noaptea de 29 mai
Articolul următorDoi tineri din Târgoviște reținuți de polițiști, după ce au furat mai multe telefoane mobile, din mașina unui curier