A fost înregistrat al treilea deces în rândul persoanlor infectate cu coronavirus la centrul Medico Social de la Răcari. Anunțul a fost facut de DSP Dâmbovița, ce a anunțat că o persoană de 90 de ani, rezident în centru a decedat astăzi, 4 mai.

Anunțul celor de la Direcția de Sănătate publică Dâmbovița a fost facut astăzi, 4 mai, prin intermediu unui comunicat de presă.

„De la debutul pandemiei şi până în data de 4 mai 2020, în judeţul Dâmboviţa au fost efectuate 1019 testări, din care 112 cazuri au fost confirmate cu virusul COVID-19. Dintre acestea, 32 de persoane au fost vindecate şi externate, 73 sunt sub strictă supraveghere medicală, iar 7 persoane au decedat, ultimul deces înregistrându-se astăzi. Este vorba despre o persoană de sex feminin, în vârstă de 90 de ani, rezidentă a Centrului pentru Îngrijirea Persoanelor Vârstnice Răcari şi care prezenta multiple comorbidităţi.”

Este anunțul celor de la DSP Dâmbovița.

În Răcari au fost diagnosticate cu coronavirus 67 de persoane, până acum. Cele mai multe dintre acestea având legătură directă cu Centrul Medico Social din localitate. Până la momentul de față (4 mai 2020), trei persoane din centru au decedat. Este vorba de două femei, rezident în centru, de 83 și respectiv 90 de ani. Cel de-al treilea deces a fost al unei infirmiere de 61 de ani.

Articolul precedentDSP Dâmbovița amendează societatea din Tărtășești, unde s-au infectat cu coronavirus 5 cetățeni din Sri Lanka
Articolul următorMarcel Vela: Se renunță la declarații pe propria răspundere doar dacă virusul se va afla pe un trend DESCENDENT