Un puternic incendiu a distrus o bună parte dintr-o proprietate privată din Dâmboviță. Este vorba de Lacurile Lazuri, o proprietate unde se practica pescuitul sportiv, și care era amenajată cu toate facilitățile necesare desfășurării unei astfel de activități.

Incendiul a izbucnit în această după amiază, pe proprietatea denumită Lacurile Lazurile nr.5, o zona privată de agrement, destinată pescuitului sportiv. Incendiul a fost trasmis live pe facebook, chiar de către proprietar. Acesta spune că focul a fost pus intenționat și că nu este prima dată când se întâmplă acest lucru.

În afara suprafeței mari de stuf, ce  a ars extrem de rapid, o magazie cu obiecte de pescuit, în valoare de mii de euro, a fost mistuita de flăcări. Deasmenea si mai multe panouri solare au fost distruse de flăcări.

Până la sosirea pompierilor, ce au ajuns rapid, după cum  spune și proprietarul, chiar în  timpul transmisiei live a incendiului, mare parte din suprafață cu stuf a fost mistuită de flăcări.

Articolul precedentDeputatul PSD, Corneliu Ștefan, face un apel public la Comisia pentru Situații de Urgență
Articolul următorPrimarul din Corbii Mari a lansat o petiție on-line pentru a determina o reacție a autorităților privind situația dramatică din comună