Situația se pare se degradează constant la Corbii Mari, în Dâmbovița, unde continuă sa apară confirmări de infectări cu coronavirus, ale cetățenilor din localitate. Primarul Ionuț Bănică a recurs și la o petiție on line, ce are rolul de a sensibiliza autoritătile statului, pentru a interveni mai rapid în zonă. Sunt deja, conform unor surse neoficiale, 15 cazuri confirmate de îmbolnăvire cu coronavirus în comunitate, după ce un barbat de 57 de ani , ce între timp a decedat, se pare ca a infectat un număr mare de persoane.

Ionuț Bănică, primar Corbii Mari

„Încerc și așa, poate se trezește cineva!

Am lansat o petiție online, al cărei conținut îl puteți citi în linkul atașat. Unii mi-au spus că e inutil gestul, că nu se încurcă nimeni de la guvern sau de la județ de scrisorile noastre.

Așa o fi. Dar eu am un jurământ pentru comunitatea mea și vreau să știu că am făcut orice, orice e omenește posibil să o protejez.

Vă rog pe toți să distribuiți și să semnați această petiție. Să o dați prietenilor voștri. Prietenilor prietenilor voștri. Îi rog pe colegii primari să facă asemenea. Pe parlamentarii dâmbovițeni. Pe cei din presa locală și națională . Repet: nu va ieși nimeni din acest front pe cont propriu.”

A scris Ionuț Banică, primarul comunei Corbii Mari, pe pagina personală de facebook.

Imagine

Petiția on line ( intitulată

S.O.S. CORBII MARI / VREM TESTAREA TUTUROR CONTACȚILOR DIRECȚI AI PERSOANELOR INFECTATE CU COVID-19)

a strâns deja mii de reacții.

Articolul precedentIncendiu puternic la Lacurile Lazuri, în Dâmbovița. Focul a produs pagube importante
Articolul următorCoronavirus, Scenariul 4: Cele mai DURE măsuri luate în România în ultimii 30 de ani!