Un puternic incendiu a izbucnit în această seară în localitatea dâmbovițeană I.L. Caragiale. O casă a fost cuprinsă de flăcări iar un bărbat a suferit arsuri de gradul II la nivelul feței și membrelor. bărbatul a fost preluat de urgență de o ambulanță.

Update:

Incendiu puternic ce a distrus o locuință la IL Caragiale a izbucnit de la un coș de fum deteriorat, este concluzia pompierilor dâmbovițeni. În imaginile de eveniment (sursa ISU Dâmbovița) se poate vedea că focul a distrus mai mult decât acoperișul casei, întreaga locuință, una modestă dealtfel fiind practic cuprinsă de flăcări. Incendiul a fost în cele din urmă stins, dar pagubele sunt mari.

Un bărbat a fost dus de urgență la spital cu arsuri de gradul II, la nivelul feței și membrelor.

Știre inițială

Imagine cu un caracter ilustrativ

Incendiul a izbucnit la orele serii la o casă din I.L. Caragiale. Conform informațiilor furnizate de ISU Dâmbovița, la locul incendiului au intervenit pompierii de la detașamentul Moreni (cu 2 ASAS și o ambulanță SMURD)în incendiu au ars aproximativ 30 de mp din acoperișul casei.

Deasemnea o persoană (un bărbat) a suferit arsuri de gradul II, la nivelul feței și membrelor. Acesta a fost preluat de urgență de o ambulanță și transferat la spitalul din Târgoviște.

Deocamdată nu este cunoscut motivul izbucnirii incediului.

Articolul precedentMister elucidat. Șoferul ce a abandonat mașina, după accident,la Târgoviște, nu avea carnet și consumase substanțe psihoactive
Articolul următorAtenţionare de călătorie emisă de MAE: Croaţia – coduri roşu, portocaliu şi galben privind intensificări ale vântului