O fetiță de 13 ani a ajuns la spital, joi noapte, după ce s-a aruncat de la etajul al doilea al blocului în care locuia. Se pare că minora a fost acasă cu tatăl ei, pompier la SMURD, iar într-o clipă s-a aruncat pe geamul de la bucătărie. Fata este acum sub atenta supraveghere a medicilor. Nu se știe, deocamdată, ce a îndemnat-o pe fată să încerce să își ia viața.

Incidentul a avut loc într-un bloc din microraionul IX din Târgoviște, pe strada Avram Iancu. Fata de 13 era acasă, se pare, cu tatăl său și cu fratele mai mic decât ea cu trei ani. La un moment dat, aceasta s-a dus în bucătărie și s-a aruncat pe geam.

„Nu știu ce s-a întâmplat, eu eram la serviciu. M-a sunat soțul și mi-a spus să vin repede acasă. Apoi mi-a spus că s-a aruncat de la etaj. Nu era deprimată”, a povestit mama fetiței.

Totul s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă. Colegii bărbatului, ajunși la fața locului, i-au acordat fetiței primele îngrijiri, iar o ambulanță a dus-o de urgență la spital.

„O vedeam mereu pe fată când plecam la serviciu dimineața. Nu mă gândeam să aibă probleme de vreun fel”, ne-a spus un vecin.

Polițiștii criminaliști au analizat locul în care s-a întâmplat și vor stabili și care a fost motivul pentru care o fetiță de 13 ani a vrut să ia viața în acest mod.

Între timp, ea se află acum sub atenta supraveghere a medicilor, având mai multe leziuni.

 

Articolul precedentPrimar din Dâmbovița achitat, pentru infracțiunea de complicitate la furtul de conducte , de transport produse petroliere
Articolul următor„NATO pe înțelesul tinerilor”, conferință la UVT