Un tânăr domiciliat în județul Hunedoara a reușit să păcălească o dâmbovițeancă ,promițându-i obținerea unui loc de muncă în Norvegia. A cerut o sumă de bani și a dispărut. La patru ani distanță,  a fost găsit de polițiști în județul Hunedoara. La descindere însă polițiștii au avut și o altă surpriză.

Imagini cu un caracter ilustrativ

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dâmbovița, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat de 26 de ani, domiciliat fără forme legale în municipiul Deva, județul Hunedoara.

FotoOslo, Norvegia

Acesta este bănuit că, în cursul lunii septembrie a anului 2015, prin intermediul unui site de publicitate și pretinzând că este un lucrător al unei societăți comerciale, ar fi înșelat o femeie cu privire la facilitarea contractării unui loc de muncă în Norvegia și ar fi primit de la persoana vătămată 1.451 de lei.

În dimineața zilei de 17 septembrie a.c., polițiștii specializați în investigații criminale, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița și efective de la Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara, au descins la locuința acestuia.

În urma percheziției domiciliare au fost indisponibilizate mai multe înscrisuri și mijloace electronice de comunicare la distanță și aproximativ 4 grame de substanțe cu aspect și miros specific rezinei de cannabis, substanțele au fost înaintate Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Hunedoara pentru dispunerea de verificări conform competenței.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore urmând ca pe parcursul acestei zile (n.m. 18 septembrie 2019) să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Articolul precedentAproape de o tragedie. Un tânăr a fost tăiat în zona gâtului, de o foaie de tablă
Articolul următorUn nou focar de pestă porcină în Dâmbovița. Medicii au eutanasiat toți porcii din două gospodării